Centralglas AB

ROT-avdraget – Så fungerar det för balkonginglasning och uterum

ROT-avdraget ger dig möjlighet att dra av en del av arbetskostnaden vid renovering, ombyggnad och tillbyggnad av bostäder. Genom att använda ROT-avdraget för ditt projekt med balkonginglasning eller uterum kan du sänka kostnaderna och göra din investering ännu mer fördelaktig.

Här är några viktiga punkter om ROT-avdraget när det gäller balkonginglasning och uterum:

Avdragsgill arbetskostnad

ROT-avdraget ger dig rätt att dra av 30% av arbetskostnaden för ditt projekt, upp till ett maximalt belopp på 50 000 SEK per person och år. Detta innebär att du kan spara tusentals kronor på din balkonginglasning eller uterumsprojekt.

 

Kvalificerande projekt

För att vara berättigad till ROT-avdraget för balkonginglasning eller uterum måste du vara ägare av bostaden där arbetet utförs. Dessutom måste arbetet utföras av en auktoriserad entreprenör, som Central Glas i Eskilstuna, som är godkänd för F-skatt och momsregistrerad.

 

Enkelt och smidigt

När du anlitar Central Glas i Eskilstuna för ditt balkonginglasnings- eller uterumsprojekt hanterar vi all administration kring ROT-avdraget åt dig. Vi ser till att skattereduktionen dras av direkt på din faktura, så att du slipper krångel och pappersarbete.

Centralglas AB

Är du redo att förvandla din balkong till ett extra rum i ditt hem?

Ta första steget mot att investera i balkonginglasning eller ett uterum med ROT-avdrag genom att kontakta oss på Central Glas i Eskilstuna. Vi är glada över att svara på dina frågor, ge dig en kostnadsfri offert och hjälpa dig att planera ditt nästa projekt. Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär eller ring oss på [telefonnummer] för att komma igång. Vi ser fram emot att hjälpa dig förverkliga ditt drömprojekt och utnyttja förmånerna med ROT-avdraget!