Centralglas AB

Är du på jakt efter vackert och personligt dekorglas för att förvandla ditt hem eller kontor?

Central Glas i Eskilstuna är här för att hjälpa dig med allt som rör dekorglas och glaskonst. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa och skräddarsydda lösningar för att skapa unika och stilfulla glasdekorationer som passar just dina behov.

Varför välja dekorglas från Central Glas?

Kvalitet och hållbarhet

Vi använder endast kvalitetsmaterial och glas i våra dekorglasprojekt, vilket garanterar att dina glasdekorationer kommer att vara både vackra och hållbara. Våra produkter är konstruerade för att tåla både tidens tand och dagligt slitage, vilket ger dig en bekymmersfri upplevelse under många år framöver.

 

Skräddarsydda lösningar

Vi förstår att varje hem och kontor är unikt och erbjuder därför skräddarsydda lösningar för att passa dina specifika behov och önskemål. Våra experter hjälper dig att planera och designa ditt dekorglas, så att det smälter in perfekt med resten av ditt utrymme.

 

Bred variation av stilar och tekniker

Vi erbjuder en mängd olika stilar och tekniker inom dekorglas, såsom färgat glas, frostat glas, glasetsning, spegelglas och mycket mer. Oavsett om du föredrar en modern eller klassisk look, har vi rätt lösning för dig.

 

Professionell installation

Vårt team av erfarna montörer ser till att ditt dekorglas installeras korrekt och säkert. Vi lägger stor vikt vid detaljer och strävar efter att överträffa dina förväntningar i varje steg av processen.

 

Förbättrad estetik och atmosfär

Dekorglas kan förvandla atmosfären i ditt hem eller kontor genom att skapa unika och stilfulla utrymmen. Med rätt dekorglas kan du förbättra estetiken i ditt utrymme och skapa en mer inbjudande och inspirerande miljö.

Centralglas AB

Intresserad? Kontakta oss idag!

Ta första steget mot att förvandla ditt hem eller kontor med vackert dekorglas genom att kontakta oss på Central Glas i Eskilstuna. Vi är glada över att svara på dina frågor, ge dig en kostnadsfri offert och hjälpa dig att planera ditt nästa projekt. Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär eller ring oss på 016 13 06 83 för att komma igång. Vi ser fram emot att hjälpa dig skapa ett unikt och stilfullt utrymme med dekorglas!