Centralglas AB

Har du problem med sprucket eller skadat bilglas?

Central Glas i Eskilstuna är här för att hjälpa dig med allt som rör bilglasreparationer och -byten. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa lösningar för att säkerställa att din bil är säker och ser bra ut på vägen.

Varför välja bilglasreparationer från Central Glas?

Kvalitet och säkerhet

Vi använder endast kvalitetsmaterial och glas i våra reparationer och byten, vilket garanterar att ditt bilglas kommer att vara både snyggt och säkert. Våra produkter uppfyller eller överträffar branschens säkerhetsstandarder, vilket ger dig trygghet när du är ute på vägen.

 

Snabb och effektiv service

Vi förstår att din tid är värdefull, och vårt team av erfarna tekniker arbetar snabbt och effektivt för att laga ditt bilglas. Vi strävar efter att minimera besväret för dig genom att erbjuda snabba och pålitliga reparationer.

 

Professionell installation

Vårt team av erfarna montörer ser till att ditt bilglas installeras korrekt och säkert. Vi lägger stor vikt vid detaljer och strävar efter att överträffa dina förväntningar i varje steg av processen.

 

Kompetent rådgivning

Våra experter är alltid redo att ge dig råd och hjälp kring bilglasreparationer och -byten. Vi hjälper dig att avgöra om en reparation eller ett byte är bäst för din situation och informerar dig om de bästa tillvägagångssätten för att säkerställa att ditt bilglas är i toppskick.

 

Konkurrenskraftiga priser

Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativa bilglasreparationer och -byten till konkurrenskraftiga priser. Vårt mål är att ge dig bästa möjliga service till ett pris som passar din budget.

Behöver du laga ett stenskott eller byta glas?

Att laga ett stenskott eller byta ut glaset kan vara ett krångligt arbete om du inte har rätt expertis och utrustning. Hos CentralGlas, en del av Glaskedjan, är vi specialiserade på att lösa dessa problem snabbt och effektivt.

Klicka på länken nedan för att omdirigeras till Glaskedjans hemsida där du enkelt och smidigt kan boka en tid för att laga ditt stenskott eller byta glas. Vi ser fram emot att ge dig en förstklassig service.

Centralglas AB

Intresserad? Kontakta oss idag!

Ta första steget mot att återställa ditt bilglas genom att kontakta oss på Central Glas i Eskilstuna. Vi är glada över att svara på dina frågor, ge dig en kostnadsfri offert och hjälpa dig att planera din reparation eller byte. Skicka en förfrågan via vårt kontaktformulär eller ring oss på 016 13 06 83 för att komma igång. Vi ser fram emot att hjälpa dig få ditt bilglas i toppskick igen!